16 november 2017

Ook vandaag op tijd uit ons bed, alle bagage inladen want we verlaten vandaag Murchison Falls NP … en ook vandaag moeten we de andere gate nemen … En zoals we gisteren de dag eindigden met een mooie sunset … beginnen we de dag met een schitterende zonsopgang …


Al gamedrivend rijden we opnieuw richting ferry …maar we stoppen onderweg aan de delta … hier zitten enorm veel watervogels en hippo’s … en dan duikt daar een voor ons nieuw aapje op … het is een patas of huzaaraapje … woehoe … iets nieuws gezien … Rond 11 u nemen we opnieuw de ferry naar de overkant en rijden we naar de top van de Murchison Falls …. Hier zit wat power achter … Wel tof om de watervallen ook eens langs de bovenkant te kunnen zien …

En onze gids zit rustig op een bankje …

We vervolgen onze weg richting Budongo Pabidi Forest voor de chimpansees … zie volgende categorie