19 november 2017

Koffie werd ‘s morgens, nog voor het ontbijt aan onze tent gebracht … zalig …

Al op tijd ontbeten wat maakt dat er nog tijd is om een mini-swampwalk met z’n tweetjes te doen, rond de campsite …

op sommige momentjes vind ik het toch een beetje eng … je hoort vanalles, er vliegt vanalles rond … maar wel een prachtig stukje jungle …we zien opnieuw de black & white colobus en de red colobus …na een klein half uurtje wandelen zijn we rond … we pakken onze spulletjes in en gaan weer op weg …. Volgende halte Queen Elizabeth NP ….

We rijden langsheen de scenische Crater Lakes … op het briefje van 20 000 Ugx zie je dezelfde boom staan …

Onderweg gaan we in de buurt van Kassese de niet-toeristische plek de evenaar over … In de vroege namiddag komen we aan in Bush Lodge gelegen aan de Kazinga Channel … Dit kanaal verbindt Lake George met Lake Edward …. Het is een prachtige locatie … Daar er voor de rest van de namiddag niets meer op het programma staat, wandelen we even rond op het domein … voor ons een beetje verloren tijd, maar goed we maken er het beste van …

Ook hier krijgen we een 4-gangenmenu … en dat het lekker is …

Voor we gaan slapen, nog even langs het toilet … kom deze kleine jongen aangekropen … hij probeerde het toilet binnen te kruipen … daar hebben we toch maar netjes voor gezorgd dat dat niet kon …

Brrrrr…. slaapwel